Victòria del Club Rugby Sant Cugat davant un Sitges agressiu

El Club Rugby Sant Cugat guanya (30-26) el Rugby Club Sitges a la 6a jornada del grup C de la Primera Nacional i puja fins a la segona posició. Després d'un primer temps dominat pels santcugatencs, en el segon els visitants han retallat distàncies arribant a un final molt igualat. Amb aquesta victòria el Club Rugby Sant Cugat es manté a la part alta de la classificació.

A la primera part els santcugatencs han estat els grans protagonistes i han dominat el marcador amb autoritat arribant a la mitja part (22-9). En canvi, a la segona part el Sitges ha sortit més agressiu, fins i tot en alguns moments sobrepassant el límit del reglament. Amb aquest joc, els de Jordi Justícia han sortit del partit i poc a poc els del Garraf han retallat diferències fins arribar al (30-26) final. Aquest triomf fa que els santcugatencs siguin segons a la classificació amb 21 punts.

El segon entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Sergi Lafuente, creu que ha estat un partit massa lent pels interessos dels santcugatencs.

Sergi Lafuente

Hem fet una bona primera part. A la segona ens hem relaxat i no hem trobat el ritme amb un arbitratge rigorós. Ha estat un partit massa lent.

La propera jornada, el Club Rugby Sant Cugat visita l'Ibiza Rugby Club, sisè classificat amb 11 punts.