Tres dels conjunts més forts consideren favorit a l'ascens el Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

La pinya del rugbi Sant Cugat, un equip respectat

La pinya del rugbi Sant Cugat, un equip respectat

FC Barcelona, Club Rugby La Vila i Les Abelles Rugby Club, tres dels equips més potents del grup B de Divisió d'Honor B, consideren favorit el Club Rugby Sant Cugat de cara a ser l'equip que ascendeixi a Divisió d'Honor. Després d'una primera temporada a la categoria de plata en què s'han quedat a les portes de l'ascens, el conjunt dirigit per Jordi Justícia ha ampliat la seva experiència i els seus efectius, amb el fitxatge d'un jugador de primer nivell com el fijià Joji Cama Wasigitoni.

Malgrat ser la primera vegada que arribava a una categoria com Divisió d'Honor B, el Club Rugby Sant Cugat va sorprendre tothom amb la seva aposta ambiciosa i valenta i, després d'una darrera jornada per recordar, es va classificar per als play-off per ascendir a la màxima categoria estatal, on només hi competeix la Santboiana com a equip català. L'Alcobendas va ser un rival molt dur i el somni es va acabar massa d'hora com per veure possibilitats d'ascens, i el Rugby Sant Cugat es va citar a aquesta temporada per reprendre el repte. I per fer-ho han recuperat Iñaki Berasategui, un dels membres més importants del l'equip, i s'han fet amb els serveis d'un jugador del talent i la potència de Joji Cama Wasigitoni, que segons fonts del club té nivell per disputar el Top 14 francès, la millor lliga del món. Per tot això, alguns dels rivals aquesta temporada de l'equip santcugatenc consideren que és el més fort de cara a ser el candidat del grup B a ascendir. El tècnic del Les Abelles Rugby Club, Jorge Diego, no té dubtes i es mostra contundent.

Jorge Diego

Crec que Sant Cugat és el favorit, sense discussió, per plantilla és l'equip més potent.


El rival del Club Rugby Sant Cugat que ha descendit de la màxima categoria estatal és l'alacantí La Vila. Malgrat haver estat el campió d'Espanya ara fa només dues temporades, els objectius de l'entitat ja no són tan ambiciosos. El seu entrenador, Hernán Quirelli, es mostra d'acord amb Jorge Diego i afirma que el més fort és el Rugby Sant Cugat.

Hernan Quirelli

Tenint en compte el resultat de l'any passat, i tenint en compte que l'any passat van estar a punt de pujar, del nostre grup és el més potent.


El FC Barcelona és un dels altres rivals del Rugby Sant Cugat. En aquest cas, el seu tècnic, Ricardo Martinena, pensa que els santcugatencs són un dels candidats evidents a l'ascens tot i veure també possibilitats en altres rivals.

Ricardo Martinena

Tenen un equip molt potent, i crec que és un ferm candidat al títol, entre d'altres.


Una incògnita que es començarà a revelar a partir del 20 d'octubre, a la segona jornada de competició, quan el Sant Cugat, que descansa el primer cap de setmana, debuti contra el BUC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.