Dídac Pérez, representant del CE Valldoreix, passa ronda en el català absolut


  • Comparteix:

Dídac Pérez guanya còmodament el seu primer partit en el campionat de Catalunya Absolut de tennis. El representant del Club Esportiu Valldoreix només necessita 2 sets per derrotar Daldo Bonet. Avui continuen les prèvies tant en el quadre masculí com femení.

El campionat Absolut de tennis ja està en marxa. En la jornada d'ahir es van disputar 10 partits, amb una bona actuació del tennista que representa el Club Esportiu Valldoreix, Dídac Pérez. Només li van caldre 2 sets per superar Daldo Bonet i passar a la següent ronda. També van passar Javier Garrapí i Pere Riba. Durant aquests 2 primers dies de competició l'afluència de públic ha estat força fluixa, tal com comenta el director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia.

Roger Badia

Ha vingut prou gent per ser entre setmana, però a partir de dijous esperem que molta més gent s'apropi a les instal·lacions


El tennista resident a Sant Cugat Galo Blanco ha anunciat que finalment no disputarà el campionat perquè té altres compromisos que li ho impedeixen. Malgrat això, la competició d'aquest any estarà força renyida, ja que hi ha un gran nivell entre els participants del quadre masculí. Així ho explica Badia.

Roger Badia

El quadre masculí és molt atractiu, mentre que el femení n tant perquè hi ha moltes absències destacades


En la jornada d'avui es disputaran 10 partits pertanyents a la fase prèvia. El dijous començarà la fase final, que s'espera que porti molts santcugatencs a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.