Gran nivell i alta participació


  • Comparteix:

Gran èxit de participació en el Circuit Diadora

Gran èxit de participació en el Circuit Diadora

El Circuit Diadora de tennis, que durant tot el mes de juliol s'ha disputat a les instal·lacions del Junior, ha superat les expectatives de participació. Amb una mitjana de 200 tennistes per setmana, els assistents han pogut gaudir de grans partits en totes les categories, amb tennistes dels millors clubs de Catalunya.

Des del 29 de juny al 26 de juliol, les instal·lacions del Junior s'han convertit en un dels centres del tennis català en categories inferiors. Benjamins, alevins, infantils, cadets i juniors procedents de clubs com el Barcino, el C.T. Barcelona, C.T. La Salut, del CAR de Sant Cugat, s'han donat cita durant 4 setmanes en un torneig amb més de 1.000 participants.

El Responsable de Raqueta del Junior, Lluís Riba, destaca l'alt nivell dels participants, així que la gran resposta dels tennistes a aquest torneig.

Lluís Riba

En 4 tornejos hem tingut més de 1000 nens. Ha sigut espectacular, nens des de 10 anys a 18. Se'ns han apuntat 40 nens del C.T.Barcelona, de lo millor de lo millor.


El Circuit Diadora ha estat organitzat pel Junior, dins del calendari de la Federació Catalana.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.