Premi a l'Esperit Esportiu per a Albert Costa


Temes relacionats

Costa seguirà un any més com a capità ( 8/des/09)

Quarta Copa Davis per Espanya ( 5/des/09)

Albert Costa: 'No ens podem queixar del nivell dels clubs de la ciutat' (28/oct/09)


  • Comparteix:

Albert Costa al plató de Cugat tv el passat mes d'octubre

Albert Costa al plató de Cugat tv el passat mes d'octubre

L'extennista resident a Sant Cugat Albert Costa rep el reconeixement del jurat de la 13a Festa de l'Esport Català, que premia els esportistes catalans més destacats de l'any 2009. Costa, recent vencedor de la Copa Davis com a capità del combinat espanyol, s'endú el premi a l'Esperit Esportiu.

La Unió de Federacions Esportives Catalanes i el diari 'Sport' són els organitzadors d'aquesta 13a Festa de l'Esport Català, que any rere any ret homenatge als esportistes catalans més destacats.

A part de l'Albert Costa, el jugador del FC Barcelona Xavi Hernández rebrà el premi al Millor Esportista Català del 2009. En categoria femenina, Natàlia Rodríguez, en atletisme, i Gisela Pulido, en vela, seran premiades amb el premi a la Millor Esportista Catalana del 2009.

Costa rebrà aquest guardó el 11 de gener a la gala de la 13a Festa de l'Esport Català, que se celebrarà a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) a les vuit del vespre (20:00h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.