Partit transcendental contra l'Olot


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC de tennis taula

Imatge d'arxiu de la UESC de tennis taula

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) juga aquest vespre contra l'Olot en la penúltima jornada de Primera Nacional. Els santcugatencs tenen encara opcions d'entrar als play-offs d'ascens, però necessiten guanyar els dos partits que resten i que el Palma de Mallorca punxi a la darrera jornada contra el Sallent.

Partit transcendental de l'equip santcugatenc contra l'Olot de cara a la classificació per als play-offs d'ascens. Ara per ara, la UESC encara té opcions matemàtiques de classificació, però hauria de guanyar els dos partits que li resten i esperar que altres equips no guanyessin.

És per això que la visita a l'Olot es converteix en un partit a vida o mort. Una victòria posaria pressió al Palma, a qui només li resta una jornada. Pel palista santcugatenc Josep Anton el partit contra l'Olot és complicat, però ja a la primera volta els santcugatencs van ser capaços d'endur-se la victòria quan els olotins eren líders.

Josep Anton

És difícil, però a l'anada els vam guanyar. Hem d'esperar que el Palma punxi contra el Sallent per poder tenir opcions pels play-offs.




El matx entre olotins i santcugatencs es disputa aquest dijous a partir de dos quarts de nou del vespre. La victòria és necessària per a la UESC per continuar somiant amb l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.