El CV Sant Cugat no pot amb la superioritat física del VP Madrid

El Club Voleibol Sant Cugat cau en l'estrena a Superlliga 2 davant el Voley Playa Madrid (1-3). El matx ha estat molt igualat en tot moment, però les visitants han imposat la seva superioritat física i amb el pas dels minuts han passat a dominar el joc guanyant clarament el quart i definitiu set.

Les noies de Rafa Ruiz han entrat molt bé en el partit i han aconseguit doblegar les madrilenyes en un primer set molt igualat que s'han endut 25 a 23. En el segon i tercer set el matx també ha estat sense un clar dominador, però les visitants han començat a decantar la balança al seu favor gràcies a un potent atac i un bon bloqueig dels remats santcugatencs. El Voley Playa Madrid s'ha endut les dues mànegues per un marcador ajustat 24 a 26 i 23 a 25.

El quart set ha estat el més desequilibrat amb un clar domini de les madrilenyes, que han aprofitat la baixada de ritme local per endur-se el set (18-25) i el partit. El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que al seu equip li ha faltat contundència per frenar les rematades de les atacants madrilenyes.

Rafa Ruiz

El partit ha estat marcat pels errors en els dos costats sobretot al principi. S'ha definit per petits detalls. Ens ha faltat contundència en atac per aturar-les.

La següent setmana les santcugatenques visiten el Voley Ciutat Cide de Mallorca.