El Tenerife visita un Volei Sant Cugat que espera seguir creixent


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat espera tornar a celebrar un triomf a casa / Font: Club Voleibol Sant Cugat

El Volei Sant Cugat espera tornar a celebrar un triomf a casa / Font: Club Voleibol Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el Tenerife Santa Cruz amb l'objectiu de consolidar el joc mostrat el cap de setmana passat. El partit, corresponent a la tercera jornada del grup B de Superlliga Femenina 2, enfronta dos equips que duen una victòria i una derrota. Entre les santcugatenques hi haurà especial atenció per a Júlia Bonet, designada millor jugadora de la jornada passada a la categoria.

El Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix encara ha de viure la primera victòria en el retorn del Volei Sant Cugat a Superlliga Femenina 2. A la primera jornada, les de Rafa Ruiz van caure davant al seva afició contra el Voley Playa Madrid (3-1), però en el primer desplaçament les de Sant Cugat van demostrar caràcter i es van endur un enfrontament de mèrit a Mallorca, contra el Voley Ciutat Cide (2-3).

Aquesta jornada el Tenerife Santa Cruz visita el pavelló santcugatenc. És un equip que ha tingut dues cares molt diferents en les dues jornades que ha disputat. A la primera es van endur la victòria amb comoditat contra el Cvleganes.com (3-1), mentre que el cap de setmana passat va patir el mateix resultat però en sentit advers i, precisament, contra l'altre equip català de la categoria, el Sant Boi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.