El Voleibol Sant Cugat té l'oportunitat d'encarrilar l'ascens a Superlliga davant el Torrelavega


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat, a prop d'esmaixar l'ascens / Font: Rfveb.com

El Volei Sant Cugat, a prop d'esmaixar l'ascens / Font: Rfveb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat pot fer un pas de gegant cap a l'ascens a Superlliga femenina aquest dissabte a les set de la tarda a la pista del Torrelavega. Les santcugatenques lideren la fase d'ascens amb dues victòries en els dos primers partits i es veuen les cares amb el cuer, un Torrelavega que ha caigut de manera contundent en les dues primeres cites de la lligueta per pujar. Si guanya, el Volei Sant Cugat tindrà l'ascens a tocar.

Les dues primeres jornades de la fase d'ascens a Superlliga han deixat una conclusió evident: si hi ha un equip favorit, ho és el Club Voleibol Sant Cugat, i si hi ha un conjunt que ho té complicat per accedir a la màxima categoria del voleibol estatal, ho és el Torrelavega. És una situació que s'ha capgirat respecte l'altre títol oficial de la temporada, la Copa de la Princesa, on l'equip càntabre es va desfer amb solvència del santcugatenc a semifinals.

Les de Rafa Ruiz es troben en un dels estats de forma més sòlids de la temporada, un nivell que ha arribat en el millor moment i que ha fet que s'hagi endut els dos primers partits d'aquesta última fase amb molta comoditat, sense cedir cap set contra Guadalajara i Cuesta Piedra. Ara bé, l'única complicació que registren les vermell-i-negres a partir d'ara és que encadenaran els tres desplaçaments de la lligueta de manera consecutiva, per rebre el Torrelavega a Sant Cugat en l'últim partit.

Si les de Ruiz compleixen amb la lògica i es desfan de les de Cantàbria aquest cap de setmana, quedaran molt a prop de l'anhelat objectiu, l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.