Silvia Araco serà la jugadora referent del DSV-Volei Sant Cugat a Superlliga


  • Comparteix:

Silvia Araco, nova jugadora del DSV-Volei Sant Cugat / Font: Danny Voley LP

Silvia Araco, nova jugadora del DSV-Volei Sant Cugat / Font: Danny Voley LP

La col·locadora Silvia Araco és el primer fitxatge del DSV-Club Voleibol Sant Cugat per al debut del conjunt a Superlliga. Araco, de 26 anys, procedeix del Iruna Voley navarrès i té una àmplia experiència a Superlliga. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, destaca que aquest fitxatge augmentarà la qualitat de l'equip.

L'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, ja té el fitxatge que volia per afrontar amb garanties la participació a la Superlliga. Silvia Araco és una de les millors jugadores a la posició de col·locadora i tindrà un paper destacat a l'equip. Ruiz destaca la capacitat de lideratge de la nova incorporació.

Rafa Ruiz

Ens aportarà molta experiència i lideratge. El nostre joc passarà per les seves mans.


Araco ha jugat amb diferents equips de la Superlliga i aquesta temporada ha estat nomenada diferents vegades a l'equip ideal del campionat. Ruiz també ha confirmat que esperen tancar entre una i dues incorporacions més en els propers dies. Les santcugatenques iniciaran la pretemporada el 22 d'agost.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.