El Volei Sant Cugat cau a Menorca i intentarà signar la permanència la setmana que ve


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat ha perdut a la pista del Menorca / Font: Josep Bagur

El DSV-Voleibol Sant Cugat ha perdut a la pista del Menorca / Font: Josep Bagur

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat cau derrotat (3-0) a la pista de l'Avarca Menorca a la jornada 16 de Superlliga. Les santcugatenques han perdut els dos primers sets (25-23 i 25-21) amb molta igualtat, però en el tercer s'han vist superades (25-16) per un rival molt més encertat. Tot i la derrota, les de Rafa Ruiz tenen la primera oportunitat matemàtica de signar la permanència la setmana que ve, quan rebran el cuer, l'Extremadura Arroyo.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat tenia una visita complicada a la pista de l'Avarca Menorca, sisè classificat. Les de Rafa Ruiz han tingut opcions de guanyar els dos primers sets, però han vist com les locals han estat més encertades a la xarxa. En el darrer set, les menorquines han imposat la seva superioritat i han guanyat el tercer amb molta comoditat. Tot i caure per un marcador ajustat en les dues primeres mànegues, el tècnic de les vermell-i-negres, Rafa Ruiz, reconeix que marxa molt poc satisfet amb el joc del seu equip.

Rafa Ruiz

Vam cometre molts errors, l'equip no va estar en cap moment bé dins del camp per poder competir. Ho podríem haver fet molt millor.


Després d'aquesta jornada falten quatre partits per al final de temporada, i a hores d'ara el Sant Cugat té sis punts de marge respecte el cuer, l'Extremadura Arroyo, que precisament aquesta jornada ha guanyat el primer partit de la temporada. Les extremenyes visiten la setmana que ve el Pavelló de Valldoreix. En cas que les vermell-i-negres vencin 3-0 o 3-1, obtindran la permanència matemàtica a Superlliga Femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.