El Volei Sant Cugat té una prova de nivell aquest dissabte a Valldoreix davant l'Avarca Menorca


  • Comparteix:

Carla Moreira fa una esmaixada en l'últim partit contra l'Haro Rioja

Carla Moreira fa una esmaixada en l'últim partit contra l'Haro Rioja

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el potent Avarca Menorca amb la necessitat de maximitzar la força del pavelló de Valldoreix si vol treure alguna cosa positiva davant un dels conjunts més forts de la Superlliga Femenina. Les balears són terceres, empatades amb el segon classificat, mentre que les santcugatenques són setenes i venen de perdre en un mal partit contra l'Haro Rioja.

Prova d'alt nivell aquest dissabte per al Volei Sant Cugat, que continua lluitant per consolidar-se a la zona noble de la taula malgrat l'entrebanc de la setmana passada. Les de Rafa Ruiz volen recuperar una meritòria sisena posició en disputa amb el Cajasol, i mantenir a l'horitzó la possibilitat de disputar el play-off. El més important, però, és trobar poc a poc la regularitat en el joc en totes les fases dels partits.

A l'anada, l'Avarca Menorca ja va plasmar la seva superioritat amb un clar 3-1, i és que les balears estan completant una gran temporada i lluiten colze a colze amb els grans dominadors del volei femení estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.