El DSV Club Voleibol Sant Cugat rema fins la vora del mar, però acaba perdent amb el Menorca


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat cau (2-3) amb l'Avarca Menorca, tot i aixecar un 0-2. Les santcugatenques sumen el segon punt en les tres primeres jornades de la Superlliga, però encara no coneixen la victòria. Mireia Orozco i Sara Julián han capitanejat l'igualada de les locals, però no han pogut donar l'estocada final en el desempat.

Remar per acabar morint a la vora del mar. El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha quedat a molt poc de sumar el primer triomf de la temporada davant l'Avarca Menorca en la tercera jornada de la Superlliga. Les santcugatenques li han igualat un 0-2 al poderós conjunt balear però no han pogut segellar la gesta en el cinquè i definitiu set. Les jugadores de Rafa Ruiz, però, sumen un punt i ja en tenen dos a la taula.

Semblava inassumible el nivell de les visitants en els dos primers sets que han caigut de la banda del Menorca. Maira Westergaard i Sabrina Muller feien estralls en la defensa de les santcugatenques que no han sabut reaccionar. El parcial inicial del segon període ha estat demolidor i l'1-8 però reflectia massa càstig per al Sant Cugat. Les de Rafa Ruiz, però, han aconseguit canviar la dinàmica en el tercer i el quart set. Mireia Orozco i Sara Julián han afinat la punteria en el remat, els bloquejos han caigut de la banda local i el DSV Voleibol Sant Cugat ha empatat el duel a dos.

En el desempat, però, els nervis han passat factura a les santcugatenques que s'han mostrat erràtiques en el servei i han acabat sucumbint davant el potencial menorquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.