Un Volei Sant Cugat en ratxa rep la complicada visita de l'IBSA Las Palmas

Les de Rafa Ruiz sumen quatre victòries en els últims cinc partits i volen seguir allunyant-se del descens


  • Comparteix:

Imatge de les santcugatenques durant el partit contra l'Haro Rioja / Foto: Cugat.cat

Imatge de les santcugatenques durant el partit contra l'Haro Rioja / Foto: Cugat.cat

Un DSV Volei Sant Cugat en ratxa afronta aquest dissabte la visita complicada de l'IBSA Las Palmas al pavelló de Valldoreix. Els de Rafa Ruiz, que han guanyat quatre dels últims cinc partits, s'enfronten al tercer classificat en una nova oportunitat per les santcugatenques d'allunyar-se de la zona de descens, que actualment es troba a quatre punts. Després de culminar un partit gairebé perfecte fa dues setmanes davant l'Haro Rioja, el Volei Sant Cugat vol continuar amb l'excel·lent dinàmica en la qual es troben des de l'inici de la segona volta a la Lliga Iberdrola. L'equip canari, per la seva banda, va caure a la seva pista a la darrera jornada davant el Barça, rival directe per les primeres places a la competició. El partit es jugarà a dos quarts de cinc de la tarda.

A falta de només cinc jornades per finalitzar la temporada regular, el Volei Sant Cugat afronta un calendari gens fàcil. Després del partit a casa contra Las Palmas, les santcugatenques hauran d'afrontar els duels contra CV Haris, Juvasa, Logroño i Alcobendas. Actualment, només el Juvasa Voley es troba per sota les vermell-i-negres a la classificació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.