Arriba l'edició més internacional del Torneig Voleibol base femení Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació del Torneig Internacional Voleibol Base femení / Font: Cugat Mèdia

Presentació del Torneig Internacional Voleibol Base femení / Font: Cugat Mèdia

Tres clubs italians, tres francesos i un d'eslovè aporten el toc internacional a la 16a edició del Torneig de voleibol base femení- Ciutat de Sant Cugat 'Miquel Martínez' que es disputarà entre el 19 i el 22 de setembre. 48 equips dividits entre les categories juvenil, cadet i infantil disputaran la competició entre el pavelló de Valldoreix, la Floresta i la Rambla del Celler. Els partits es podran seguir pel marcador online gràcies a l'acord amb la Federació Catalana de Voleibol.

Més cartell internacional

El Gruisan, el Perpinyà i el Sens Olimpyque de Francça, el Tor Sapienza, l'Anderlini i Pinerolo italians i el Liubliana d'Eslovènia han convertit el torneig del Club Voleibol Sant Cugat en l'edició més internacional de les 16 que s'han disputat fins al moment. El Getxo basc, el Rivas i l'Alcobendas madrilenys també hi seran presents juntament amb equips catalans i la presència de 16 equips del club santcugatenc. La fase prèvia es disputa dijous i divendres i després es divideixen els equips en categoria or i plata en funció del seu nivell. La presentació dels equips es farà dissabte a la tarda i les finals estan previstes per al diumenge al migdia.

El torneig, presentat a l'Ajuntament

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, el director del torneig, Javier Rodríguez, el director esportiu del club, Toni Alemany, i la presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Núria Terribas, han presentat aquesta edició a l'Ajuntament aquest dimarts. Aristoy ha ressaltat la tasca que fa el club santcugatenc amb el planter i el potencial humà de l'entitat. Terribas ha destacat que el torneig segueix creixent, però cal intentar que l'oferta hotelera de Sant Cugat sigui millor perquè els clubs estrangers es quedin a la nostra ciutat i no hagin de marxar a d'altres indrets. El pav 2 no estarà operatiu per l'arranjament que s'ha fet i els partits es traslladaran al pavelló de Can Llobet.








Gemma Aristoy

Felicito el Club Voleibol Sant Cugat per la seva tasca formativa.

Núria Terribas

Volem que les jugadores estrangeres del torneig es puguin allotjar a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.