Sant Cugat serà seu de la Super Lliga Junior


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà la segona fase de la Super Lliga Junior de voleibol

Sant Cugat acollirà la segona fase de la Super Lliga Junior de voleibol

El Club Voleibol Sant Cugat acollirà la segona fase de la Superlliga Junior de voleibol el 16 i 17 de gener. El president de l'entitat, Miquel Martínez, creu que el fet de jugar com a locals augmenta les possibilitats de l'equip santcugatenc per arribar a la fase final.

Sant Cugat serà una de les sis seus que acollirà la segona fase de la Superlliga junior. El president de l'entitat, Miquel Martínez, es mostra satisfet de jugar com a locals perquè fa baixar les despeses del club perquè no s'han de desplaçar. La suma dels punts de la primera i segona fase marcaran quins equips es classifiquen per a la final. Que Sant Cugat sigui la seu de la segona augmenta les possibilitats de l'equip santcugatenc. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, valora positivament que Sant Cugat sigui seu d'aquesta competició.

Miquel Martínez

Presentar-la aquí fa baixar el pressupost i dona la possibilitat de crear un esdeveniment interessant per la nostra ciutat.









El Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontarà a la segona fase al Club Voleibol Tubillete de Tenerife, l'Haro de Rioja Volei i el Xacobeo 2010 Ribeira Sacra de Lugo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.