Club Voleibol Sant Cugat- Laboratorios Nupel, debut a la Superlliga 2


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat espera fer una bona temporada a la Superlliga 2

El Club Voleibol Sant Cugat espera fer una bona temporada a la Superlliga 2

El Club Voleibol Sant Cugat ja coneix el calendari de la Superlliga 2 i debutarà com a local davant el conjunt gallec del Laboratorios Nupel el 9 d'octubre. Les santcugatenques inicien i finalitzen la competició com a locals al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

El Club Voleibol Sant Cugat ja coneix quan serà el seu debut oficial a la Superlliga 2. Les santcugatenques estrenen categoria com a locals rebent el Laboratorios Nupel de Galícia el 9 d'octubre. Tots dos equips ja es coneixen de la fase d'ascens.

Ho explica el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, qui creu que la lliga estarà dividida en dos grups d'equips. Un d'equips que aspiraran a l'ascens format pel Murillo de la Rioja i dos equips forts més i un altre d'equips que lluitaran per la permanència, entre ells el CVSC.

Miquel Martínez

Comencem contra les gallegues, que ja hem jugat contra elles. És un grup que es dividirà en dos grups de potencial esportiu diferent.


La competició està formada per un total d'onze equips: el Club Voleibol Sant Cugat, el Viladecans, el Vall d'Hebrón i el Barça, l'Alcobendas, el Voley Playa Madrid, el Laboratorios Nupel gallec, el Voley Murcia, el Murillo de la Rioja, l'Extremadura Arroyo i el CIDE balear.

Les jugadores entrenades per Martín Fernández també tancaran la lliga com a locals, davant el Vall d'Hebrón el 26 de març. El campió puja a Divisió d'Honor, la màxima categoria del volei estatal. El segon i el tercer juguen play-off d'ascens i el darrer classificat baixa a lliga FEV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.