El Club Voleibol Sant Cugat es classifica fàcilment per als quarts de final on l'espera l'EMEVÉ gallec


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) assoleix els quarts de final de la Superlliga júnior femenina després de superar sense dificultats l'Haro Rioja (3-0) i finalitzar primer del grup A. En la següent eliminatòria es veurà les cares amb l'EMEVÉ Laboratios Nupel de Lugo, un rival complicat per la gran experiència de les seves jugadores a Superlliga 2.

El conjunt santcugatenc finalitza la fase de grups com a líder invicte gràcies a les contundents victòries contra l'Arona canari i l'Haro Rioja, tots dos per 3-0. En l'últim matx d'aquest dijous, les vermell-i-negres han dominat de principi a final i no han donat cap opció a les rivals, que s'ha limitat a esperar les errades de les locals. El tècnic, Rafa Ruiz, ha aprofitat per fer rotacions i donar minuts a totes les jugadores. Als quarts de final s'enfronten a l'EMEVÉ Laboratios Nupel, segon del grup B. Rafa Ruiz reconeix que serà una partit complicat, però té clares les opcions de victòria.

Rafa Ruiz

Tenint en compte que és un equip molt dur, sabem que serà difícil, però som conscients de com els hi podem fer mal i guanyar.


Una vegada finalitzada la primera jornada de la Superlliga júnior femenina i havent vist el joc i característiques dels principals rivals, Ruiz assegura que el conjunt vermell-i-negre té el nivell per poder ser campió.

Rafa Ruiz

Em puc veure campió tranquil·lament. Estem al nivell dels millors i estem aquí per estar a dalt de tot.




Aquest divendres al matí es disputen els últims partits de la primera fase que decidiran la resta d'emparellaments per als quarts de final. El partit entre el CVSC i l'EMEVÉ Laboratios Nupel es disputa a dos quarts de set de la tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.