Les quatre santcugatenques que disputen l'estatal de voleibol amb les seleccions catalanes infantil i cadet ja són als quarts de final


Temes relacionats

Les seleccions catalanes cadet i infantil de voleibol continuen intractables a l'estatal (10/abr/12)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les seleccions catalanes infantil i cadet de voleibol, amb les santcugatenques Natàlia Moreno, Mireia Cantarell, Laura Brun i Adriana Castelló a les seves files, finalitzen la fase de grups de l'estatal per autonomies en primera posició després de vèncer els tres partits disputats fins el moment i es classifiquen per als quarts de final. En l'últim partit, Natàlia Moreno i les seves companyes del combinat infantil han superat Astúries en el 'tie break' (2-3) mentre que les cadets s'han desfet de Múrcia (1-3).

Tercer partit i tercera victòria per a les seleccions catalanes infantil i cadet a l'estatal que es disputa a La Selva. Les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat Mireia Cantarell, Laura Brun i Adriana Castelló, juntament amb la resta de companyes de l'equip cadet, s'han desfet de Múrcia i ja esperen rivals per als quarts de final. Per la seva banda, Natàlia Moreno, amb l'infantil català, ha patit una mica més per assegurar-se la primera plaça, però finalment ha superat el conjunt asturià en el 'tie-break'.

Tots dos combinats disputen els quarts de final de la competició aquest dijous a les quatre de la tarda davant rivals encara per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.