El Volei Sant Cugat es mostra agraït amb l'afició i orgullós del seu projecte


  • Comparteix:

Els jugadors s'han congregat al centre de la pista per dibuixar les paraules Volei Sant Cugat

Els jugadors s'han congregat al centre de la pista per dibuixar les paraules Volei Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat es mostra agraït amb l'afició en l'acte de presentació dels 16 conjunts de l'entitat al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les jugadores han preparat una sorpresa per als assistents agrupant-se a la pista formant les paraules Volei Sant Cugat. A l'acte hi ha assistit la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el director general del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, i el regidor d'esports, Xavier Tizón.



L'afició del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) s'ha congregat aquest diumenge al matí al pavelló de volibol de Sant Cugat a Valldoreix per presenciar la desfilada dels més de 250 jugadors vermell-i-negres. El vicepresident esportiu del club, Ángel Sanchís, ha agraït la presència dels assistents i ha escalfat motors demanant al públic que s'aixequés i donés l'esquena a la pista per poder preparar una sorpresa. Els 16 conjunts de l'entitat s'han congregat a la pista dibuixant les paraules Volei Sant Cugat i, acte seguit, el president del club, Miquel Martínez, ha donat les gràcies a l'Ajuntament per la nova pista que llueix el pavelló valldoreixenc. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha aconsellat a les jugadores que no s'ensorressin davant la derrota i que gaudissin de l'esport. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha desitjat que els esforços de l'Ajuntament per fer el pavelló acompanyin els bons resultats del CVSC.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, diu que el més important és que la gent participi en les activitats que organitza l'entitat.

Miquel Martínez

És una satisfacció que sempre que el Club Voleibol Sant Cugat organitza alguna cosa la gent respongui. El més important és que es participi en les activitats i es gaudeixin.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, creu que l'Ajuntament ha satisfet les necessitats del club reformant la pista del pavelló de Valldoreix.

Xavier Tizón

Hem satisfet les necessitats del club. Nosaltres estem orgullosos que les noies entrenin i juguin aquí.


L'acte ha acabat amb les paraules del director general del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, que s'ha mostrat orgullós de la contribució del club en el foment de l'esport i ha entregat una placa commemorativa a Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.