Resum d'activitats del cap de setmana


  • Comparteix:

DIVENDRES
A les 6 de la tarda hi haurà un espectacle d'animació a Mira-sol a càrrec del grup Xip-Xap. I a les 10 de la nit hi ha el ball de fi de curs dels tallers de balls de saló. Les dues cites són al Casal Cultural de Valldoreix. Organitza l'Ajuntament de Sant Cugat.

El Sisè Cicle d'Audiovisuals de Muntanya Memorial Josep Barberà projecta avui "Dones al Sisha 2001". L'audiovidual mostra el viatge d'una expedició femenina a una muntanya de més de 8.000 metres. L'escaladora Nati García hi serà present. La cita serà a la Casa de Cultura a les 9 del vespre. Organitza el Club Muntanyenc.

A les 10 de la nit l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix organitza el concert de cloenda del cicle Gaudí. L'actuació, que es celebrarà a la Parròquia de Sant Cebrià, anirà a càrrec del quartet Barcelona Simfonieta.

DISSABTE
A les 9 del matí hi ha previst el passeig per Collserola que organitza el Club Muntanyenc. El recorregut serà per Can Coll iTuró de l'Ermità. Elpunt de trobada serà davant la seu del Club, a la Plaça Barcelona. I Una altra proposta és "L'hora del conte" que organitza la Biblioteca del Mil.lenari. Tània Moreno s'encarregarà de llegir "Contando te cuento" a la mateixa biblioteca al punt de les 12 del migdia.

A la tarda hi ha prevista la Festa Final de Curs del Centre Cívic de la Floresta. Per participar cal comprar el tiquet del sopar amb anticipació. L'activitat, organitzada per l'Ajuntament, es realitzarà a les pistes poliesportives de la Floresta.

I a Valldoreix l'entreteniment està garantit amb el concert de primavera de la Coral Harmonia. Aquesta actuació començarà a les 9 de la nit a la parròquia de Sant Cebrià. Organitza la pròpia coral amb la col.laboració de l'Entitat Municipal Descentralitza.

I a les 10 de la nit continuen els actes de celebració de l'Any del Mil.lenari. El claustre del Monestir de Sant Cugat acollirà la presentació de la cantata del Mil.lenari. Hi ha prevista l'actuació del Cor Aulos, amb composició a càrrec de Salvador Brotons i Joan Albert Amargós, i la interpretació de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i els cors locals.

DIUMENGE
El dia 16 els Castellers de Sant Cugat actuen a la nostra ciutat. Ho faran a la Plaça de'n Coll, on tenen previst pujar per primer cop el 3 de 7 per sota. Recordem que l'agenda de sortides de la colla local continua el dia 22, amb la visita de 3 dies que faran a la localitat basca de Lalloa. A continuació, els castellers han de preparar l'actuació de Festa Major, en la qual compartiran cartell amb els castellers de Lleida i els Bordegassos de Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.