Els 15 anys de La Nit de l'Art arriben dissabte amb nous espais participants


  • Comparteix:

La Nit de l'Art apropa les galeries a la ciutadania / Foto: Localpres

La Nit de l'Art apropa les galeries a la ciutadania / Foto: Localpres

La Nit de l'Art celebra aquest dissabte 15 anys acostant les galeries als santcugatencs fins a mitjanit en una edició que incorpora espais nous com el Centre d'Art Maristany, les Naus de l'Art de la Floresta, La Puntual de Mercantic i La Cultural. La proposta manté el TiquetArt, que regalarà als assistents premis, entre ells, dues entrades per al concert d'Obeses al Teatre-Auditori. 26 espais participen a la cita d'enguany.

La present edició de la Nit de l'Art, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració dels espais participants, obre les propostes més enllà de les galeries tradicionals i els llocs del centre històric. És per això que en el circuit 2015 apareixen novetats com el Centre d'Art Maristany, les Naus de l'Art de la Floresta, La Puntual de Mercantic i La Cultural.

Fins a les dotze de la nit, els assistents podran conèixer les propostes galerístiques i, a més, gaudir de premis diversos gràcies al TiquetArt. Enguany, si els visitants omplen la butlleta amb 10 segells d'espais diferents poden optar a dues entrades per veure Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona al Teatre-Auditori, entrades per a qualsevol espectacle de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i dos lots de llibres d’art editats per l’Ajuntament.

Les activitats van des d'exposicions com 'Pere Formiguera. Ars photographica' del Centre d'Art Maristany a portes obertes al Celler Modernista, passant per un sopar-tertúlia amb Sergi Barnils a la Canals Galeria d'Art.

La Nit de l’Art va néixer l'any 2000 com una proposta de l’associació de galeristes de Sant Cugat, una eina de promoció de les galeries comercials en què ampliaven el seu horari fins ben entrada la nit. Amb l’entrada de l’Ajuntament com a coorganitzador es va obrir la participació a espais de taller, artístics o entitats relacionats directament amb l'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.