Valldoreix es prepara per a la Festa Major amb les primeres propostes


  • Comparteix:

Els llibres són els protagonistes de la jornada a Valldoreix / Foto: La Tarda

Els llibres són els protagonistes de la jornada a Valldoreix / Foto: La Tarda

Un punt d'intercanvi de llibres, una sessió de contes i la celebració de l'Any internacional de la Llum escalfen motors aquest dimarts per a la Festa Major de Valldoreix. Tot i que oficialment el programa d'activitats arrenca aquest dimecres, Valldoreix ha gaudit des de principis de setembre d'algunes propostes per preparar el territori per a la festa grossa.

El punt d'intercanvi de llibres està situat al Biblioaccés Vall d'Or, de deu del matí a una del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Cada participant pot portar un màxim de dos llibres i endur-se els que vulgui.

El mateix espai acull, a tres quarts de cinc de la tarda, la sessió 'Contes que fan la Festa' amb Susagna Navó. L'activitat també inclou la creació d'una maraca. A més, la sala polivalent de l'EMD de Valldoreix serà l'escenari a partir de les sis de la tarda de la celebració de l'Any Internacional de la llum a càrrec de l'entitat VEN.

Més de 70 activitats
La Festa Major de Valldoreix donarà el tret de sortida aquest dimecres a una setantena d'activitats. La pregonera d'aquesta edició serà la corredora de tanques valldoreixenca Maria Abadal, que es convertirà en la més jove amb 19 anys. El concert de Germà Negre, el Trail Popular, la gimcana de cotxes i la presentació del llibre 'Aportacions Catalanes Universals' són els plats forts d'una festa que s'allargarà fins aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.