'Una giornata particolare', amb Clara Segura i Pablo Derqui, arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Clara Segura i Pablo Derqui

Clara Segura i Pablo Derqui

El Teatre-Auditori acull avui, a les nou del vespre, la representació d''Una giornata particolare', la versió teatral de la pel·lícula homònima d'Ettore Scola. Dirigida per Oriol Broggi, l'obra presenta un duel interpretatiu entre dos actors, Clara Segura i Pablo Derqui, els protagonistes de la història.

El dia que Hitler arriba a Roma
Antonietta i Gabriele, una mestressa de casa i un periodista radiofònic, es coneixen de manera casual en una jornada particular: el dia que Hitler arriba a Roma per reunir-se amb Mussolini abans de la Segona Guerra Mundial. Mentre la família d'Antonietta abandona la casa per anar a veure la marxa militar organitzada per Mussolini amb presència de Hitler, ella descobreix que, al pis del costat, Gabriele viu angoixat la resistència al règim feixista.

La pel·lícula d'Ettore Scola, del 1977, està protagonitzada per Sophia Loren i Marcello Mastroianni. L'obra dura una hora i 40 minuts. El preu de l'entrada és de 26 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.