AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

L'Andança de l'Esbart torna avui a la plaça d'Octavià amb gairebé 400 balladors a l'escenari


  • Comparteix:

Una edició anterior de la mostra de dansa

Una edició anterior de la mostra de dansa

L'Andança a Plaça torna un any més aquest dissabte per mostrar el treball realitzat pels gairebé 400 alumnes de l'Andança i els grups d'adults de l'Esbart Sant Cugat. La plaça Octavià es convertirà en l'escenari d'aquesta ballada que començarà a dos quarts de sis de la tarda amb el grup del més menuts. La festa disposarà de servei de bar i oferirà una botifarrada popular a un preu de sis euros.

A dos quarts de sis, ballaran els alumnes de P3, P4, P5 i 2n de primària d'Andança de les escoles Santa Isabel, Gerbert d'Orlhac, La Floresta, Pins del Vallès, l'Olivera i Ciutat d'Alba. A dos quarts de vuit del vespre serà el torn dels grups de les mateixes edats dels centres Pi d'en Xandri, Collserola i Pureza de Maria i dels grups de P3 fins a quart de primària de l'Esbart.

A dos quarts de nou del vespre començarà la botifarrada popular. A les deu, els grups de 5è, 6è, secundària, Juvenils de l'Esbart, Pre-Cos, Mèdium i Sèniors posaran el punt final a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.