Llibreters i floristes santcugatencs dubten que el 23 de juliol sigui una bona data per Sant Jordi

Alexandria Llibres, el Celler de Llibres i Amazonia Flors creuen que l'11 de Setembre seria un bona data per Sant Jordi


Temes relacionats

Les Biblioteques de Sant Cugat volen crear la Biblioteca Més Gran del Món per Sant Jordi (18/abr/20)

Les floristeries de Sant Cugat que porten roses a domicili per Sant Jordi (15/abr/20)

Com afronten les llibreries i les floristeries de Sant Cugat la suspensió de Sant Jordi? (25/mar/20)


  • Comparteix:

Sant Jordi arribarà el 23 de juliol a la nostra ciutat / Font: Cugat Mèdia

Sant Jordi arribarà el 23 de juliol a la nostra ciutat / Font: Cugat Mèdia

Alexandria Llibres, el Celler de Llibres i Amazonia Flors coincideixen en què el 23 de juliol, nova data establerta per celebrar Sant Jordi per la pandèmia del coronavirus, no és una bona data per commemorar aquesta cita. Tots tres comerços ressalten que la calor i les mesures de seguetat sanitàries existents impossibilitaran una gran afluència de públic pels carrers de Sant Cugat. Si s'hagués de plantejar una nova data, tots tres coincideixen que l'11 de Setembre seria una opció de consens.

ESCOLTA-HO

Sant Jordi, com marca la tradició, se celebra el 23 d'abril, però enguany s'ha hagut de canviar la data per la crisi del coronavirus. Àngels Tolosa, d'Alexandria Llibres, Pablo Giménez, del Celler de Llibres, i Sònia Pagès, d'Amazonia Flors, han coincidit que la majoria de clients celebraran aquest dijous el dia del llibre i de la rosa. Tot i el confinament, els encàrrecs a domicili ja s'han fet perquè tothom pugui gaudir d'aquest dia encara que sigui des de casa. La dificultat es troba en alguns distribuïdors que han tancat portes segons han explicat els representants d'aquests tres comerços.

La crisi del coronavirus ha obligat al comerç local a reinventar-se i portar les comandes a casa que és el que faran durant aquest dijous aquells que vulguin celebrar-ho en la data habitual. Tant llibreters com floristes ofereixen servei a domicili.

Pablo Giménez, del Celler de Llibres, creu que el 23 de juliol és una data estranya i aquell dia el que cal fer és 'menjar-se un gelat'. Àngels Tolosa, d'Alexandria Llibres, explicar la dificultat existent per evitar les aglomeracions i mantenir la distància social sanitària que marquen les autoritats. Finalment, Sònia Pagès, d'Amazonia Flors, ressalta que farà massa calor i dubta que es pugui deixar sortir a la població de manera massiva. Pagès assenyala que l'11 de Setembre seria una bona data.

Tots tres comerços han volgut agrair que els clients, a qui ja consideren amics, continuin apostant pel comerç de proximitat en una situació de greu crisi econòmica i social.

Llibreters i Floristes han passat pel magazín

Alexandria Llibres, el Celler de Llibres i Amazonia Flors han conversat sobre la nova data de Sant Jordi al magazín 'Sant Cugat a fons'.






Àngels Tolosa

Dubto que es puguin evitar les aglomeracions. El 23 de juliol ho veig molt complicat.

Pablo Giménez

És una bogeria estranya. La gent vol regalar llibres el 23 d'abril.

Sònia Pagès

Tinc dubtes per la calor existent i dubto que deixin sortir la gent massivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.