El 45è Aplec de la Sardana es queda sense ballada per les mesures sanitàries

La vuitantena d'assistents, però, han gaudit de les cobles Mediterrània i Sant Jordi- Ciutat de Barcelona


Temes relacionats

La Capital de la Sardana de Sant Cugat s'ajorna fins al 2023 (15/abr/20)


  • Comparteix:

El 45è Aplec de la Sardana, organitzat per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, ha hagut de canviar el format per la Covid-19 i s'ha quedat sense la tradicional ballada, però amb la música de les cobles Mediterrània i Sant Jordi- Ciutat de Barcelona. Una vuitantena d'assistents han gaudit de l'acte, amb totes les mesures de seguretat, aquest diumenge a la plaça de l'Om.

Cada últim diumenge de setembre, aquesta plaça es converteix en el centre neuràlgic de les sardanes. Aquesta edició, però, ha estat marcada per les restriccions i la ballada s'ha canviat per les cadires i tothom assegut per gaudir de la música.

Les mesures de seguretat que s'han seguit és l'ús de mascareta, control de dades dels assistents, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i distància de seguretat entre el públic.

La presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Elvira Anglés, ressalta que cal estar contents perquè hem pogut organitzar aquest acte encara que sigui d'una altra manera. Cal recordar que Sant Cugat serà capital de la Sardana l'any 2023.


Elvira Anglés

Hem d'estar contents perquè almenys hem pogut gaudir de la música, però sense ball. Tot arribarà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.