L'Entitat Sardanista vol que The Tyets actuïn a Sant Cugat, Capital de la Sardana

L'agrupació ha passat per Ràdio Sant Cugat per parlar sobre la capitalitat


  • Comparteix:

Els Tyets podrien visitar Sant Cugat durant el mes de desembre / Foto: ACN

Els Tyets podrien visitar Sant Cugat durant el mes de desembre / Foto: ACN

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat vol que 'Coti x coti' soni a Sant Cugat a finals d'any. Al programa 'Entitats' de Ràdio Sant Cugat, l'entitat ha explicat que ha convidat The Tyets perquè participin de les activitats de la capitalitat de la sardana. Ara bé, la presència del grup mataroní encara no està confirmada. Elvira Anglès i Jordi Sardeny, presidenta i secretari de l'Entitat Sardanista, han reconegut que, gràcies a The Tyets, la sardana s'ha tornat 'a posar una mica més de moda'. 'Abans posaven sardanes per tancar les discoteques i ara en posen per animar encara més la festa', ha apuntat Sardeny.

ESCOLTA-HO

'Coti x coti' ja acumula més de 8,5 milions de reproduccions a Spotify; és la primera cançó en català que aconsegueix aquesta feta.

La capitalitat de la sardana, que es va proclamar el 18 de març, ha donat pas a 12 mesos durant els quals hi haurà una quarantena d'activitats: ballades, concerts, exposicions, xerrades i més.

Anglès també ha destacat el pes que té la sardana a Sant Cugat i ha recordat que, tot i que el govern sortint no va pressupostar una escultura de record de la capitalitat, "esperen que es pugui solucionar de cara al futur".


Elvira Anglès

Els Tyets han tornat a posar de moda la sardana i això és molt important. Tenim previst que vinguin a Sant Cugat durant el mes de desembre, però encara no ho podem confirmar amb total seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.