'Cançó d'amor i de guerra' arriba amb gran èxit de públic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Ple absolut al Teatre-Auditori en la representació de la sarsuela 'Cançó d'amor i de guerra'. L'espectacle, que arribava amb les entrades exhaurides, ha estat protagonitzat per la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras i el tenor Carles Cosías.

'Cançó d'amor i de guerra' relata la història d’amor entre dos joves que es veuen obligats a separar-se a causa de la Revolució Francesa.

Sota la direcció de Daniel Martínez, el muntatge ha comptat amb el Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. No hi ha faltat la veu de la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras, que s'ha mostrat molt contenta de tornar a l'Auditori amb una sarsuela i ha destacat la qualitat de la producció.

Júlia Farrés-Llongueras

És una producció que està molt ben feta, per mi representa molt poder cantar aquí i si és de protagonista encara més.


L'obra va ser escrita per Rafael Martínez Valls en plena dictadura de Primo de Ribera i es va veure per primera vegada al Teatre Victòria de Barcelona l'any 1926.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.