Francesc Orella estrena 'Pàtria' al Temporada Alta de Girona


Temes relacionats

La pel·lícula 'Els nens salvatges', amb Emma Vilarasau i Francesc Orella, present al Festival de Màlaga (25/abr/12)

Francesc Orella, substituït a 'Hedda Gabler' per una lesió (13/gen/12)

Francesc Orella repassa la seva trajectòria artística en el nou 'Protagonistes' ( 5/des/11)


  • Comparteix:

El santcugatenc és el protagonista de 'Pàtria' / Font: Teatrelliure.com

El santcugatenc és el protagonista de 'Pàtria' / Font: Teatrelliure.com

L'actor santcugatenc Francesc Orella estrena aquest divendres, coincidint amb el 12 d'octubre, l'obra 'Pàtria' al Temporada Alta, el festival de tardor de Girona, on tindrà dues representacions. Després l'obra es trasllada al Teatre Lliure de Gràcia des de dijous de la setmana vinent fins l'11 de novembre. L'espectacle teatral situa el públic en un hipotètic entorn polític català on un partit independentista és a punt de guanyar les eleccions del país, però es veu amenaçat de mort per sectors ultres de la resta de l'Estat espanyol. Els preus de les entrades oscil·len entre els 19 i 27 euros.

Francesc Orella, encapçalarà el repartiment de l'obra 'Pàtria', de Jordi Casanovas, que s'estrena al Temporada Alta de tardor aquest divendres i que posteriorment es representarà al Teatre Lliure a partir de dijous de la setmana vinent i durant tres setmanes.

El santcugatenc, juntament amb Marcel Borràs, Àlex Casanovas, Lluïsa Castells, Fermí Reixach i Rosa Vila, construeixen una realitat política catalana en què el partit independentista està a punt de guanyar les eleccions. Davant d'aquesta situació, amb problemes interns al seu partit i sota l'amenaça de mort dels sectors més ultres de l'Estat espanyol, el candidat català desapareix a falta de pocs dies per els comicis.

L'espectacle es podrà veure al Teatre Lliure des de dijous vinent i fins l'11 de novembre de dimarts a diumenge amb preus que oscil·len entre els 19 i els 27 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.