'Per què no es toquen les nostres mans' de Lexu's sonarà a la ciutat avui


  • Comparteix:

Els Lexu's porten més de 12 anys de trajectòria

Els Lexu's porten més de 12 anys de trajectòria

El grup de pop-rock Lexu's fa una aturada a Sant Cugat aquest dijous per presentar el seu nou treball 'Per què no es toquen les nostres mans'. La formació repassarà els temes del nou disc i els èxits dels tres anteriors treballs en un concert que tindrà lloc al restaurant Andalús del CPA de la ciutat a partir de dos quarts de deu de la nit. 'Per què no es toquen les nostres mans' inclou 12 cançons produïdes musicalment per Manu Guix i Roger Rodés, un treball que s'està convertint en un nou èxit per a la banda gràcies a l'acceptació de cançons com 'Juliette' o 'L'oceà'.

Els Lexu's van començar a tocar el 2000 però no va ser fins el 2004 quan van publicar el seu primer treball discogràfic, 'Saps'. En aquests 12 anys de trajectòria la formació catalano-andorrana ha publicat dos discos més, 'Sent amb mi' el 2006 i 'La Vida Perfecta' el 2008. A més de ser un dels grups referents a Catalunya, han guanyat premis com el Disc Català de l'Any el 2005, han posat música al darrer capítol de la sèrie 'Polseres Vermelles' de TV3 i han actuat a esdeveniments molt importants al país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.