La rua dels Tres Tombs es cancel·la per primera vegada a la ciutat


Temes relacionats

La pluja obliga a ajornar la rua dels Tres Tombs (19/gen/14)


  • Comparteix:

Edició anterior de la rua

Edició anterior de la rua

La Comissió de Sant Antoni Abat ha suspès la festa dels Tres Tombs per aquest any, després que la festivitat s'anul·lés el 19 de gener passat per la pluja. L'organització, que cancel·la per primera vegada la rua, ha pres la decisió davant els problemes per trobar una nova data. La comissió mantindrà l'Hípica Severino com a banderers de cara a l'edició del 2015.

La pluja va obligar a ajornar la rua dels Tres Tombs i totes les activitats previstes per a la celebració de Sant Antoni Abat. Tot i que inicialment la intenció de l'organització era traslladar la cavalcada dels Tres Tombs a un altre dia, finalment s'ha cancel·lat davant els problemes per trobar una nova data.

La responsable de la coordinació de la rua, Rosa Díaz, ha destacat que els carros ja tenien un calendari tancat i no ha estat possible trobar una altra data per celebrar els Tres Tombs a la ciutat.

Rosa Diaz

Cada diumenge, molts pobles de Catalunya fan la festa dels Tres Tombs i tots tenen concertats els llocs a on van. Era dificultós que poguessin venir aquí fora del dia. I per això s'ha decidit deixar-ho per l'any que ve.


Els banderers escollits per aquest any, l'Hípica Severino, repetiran distinció l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.