Augmentar els impostos a les rendes més altes, una de les prioritats d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

ICV-EUiA proposa augmentar impostos i promoure la participació ciutadana

ICV-EUiA proposa augmentar impostos i promoure la participació ciutadana

Les prioritats d'ICV-EUiA per a la propera legislatura seran augmentar els mecanismes de participació de la ciutadania en el sistema polític i augmentar els impostos a les rendes més altes. El candidat ecosocialista al Senat, Jordi Guillot, ha assegurat aquest diumenge que el partit no vol representar políticament el moviment del 15-M, però reconeix que és un revulsiu social que cal saber interpretar. Els verds també han destacat la importància de les properes eleccions, on consideren que el partit es juga ser la veu forta del catalanisme d'esquerres.

Segons Guillot, Catalunya està vivint moments molt complicats a causa de la crisi i de l'acció de govern de CiU. És per això que ha reclamat un vot de compromís i de solució, assegurant que la seva formació augmentarà els impostos als bancs per frenar els moviments especulatius. Els ecosocialistes asseguren que aquesta és l'única manera de frenar les retallades i garantir l'estat del benestar.

El candidat al Senat proposa augmentar la taxa de les transaccions financeres internacionals.

Jordi Guillot

Té un efecte dissuasori contra especuladors i recapta una part dels beneficis que generen aquests moviments bursàtils.



Els ecosocialistes consideren la seva formació l'única capaç de representar amb convicció l'esquerra catalana a Madrid. De la seva banda, la número 4 a les llistes d'ICV-EUiA al Congrés per Barcelona, Marta Ribas, ha lamentat el 'silenci ensordidor' dut a terme pels socialistes catalans al llarg d'aquesta legislatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.