CiU aposta per un Corredor Mediterrani que faci de la ciutat la porta d'Europa


  • Comparteix:

Pere Casajoana, a la dreta, amb Jordi Puigneró

Pere Casajoana, a la dreta, amb Jordi Puigneró

CiU apostarà pel Corredor Mediterrani com a principal fita en matèria d'infraestructures al Congrés dels Diputats. La federació nacionalista proposa en el seu programa electoral per a les eleccions del 20-N desenvolupar el territori català i santcugatenc amb aquesta via europea perquè el país creixi i sigui capaç de crear més riquesa.

El membre de CiU Pere Casajoana ha explicat que serà imprescindible a més que els combois estigui aïllats acústicament al seu pas per les zones edificades com és el cas de Sant Cugat.

Pere Casajoana

Demanem que els combois estiguin aïllats acústicament i fer de Sant Cugat la porta d'Europa.


La federació nacionalista ha recordat, durant una roda de premsa, la relació que ha tingut al llarg de la història Madrid amb les infraestructures ferroviàries que s'han volgut tirar endavant des de Catalunya i ha criticat el centralisme pel qual aposten tant PP com PSOE 'posant pals a les rodes a la modernització de Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.