El Santcugatribuna crea nous formats per a petits empresaris i comerciants


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la nova proposta

Moment de la presentació de la nova proposta

La xarxa econòmica Santcugatribuna s'amplia amb dos nous formats destinats a petits i mitjans empresaris de la ciutat, i a comerciants. L'objectiu és establir un punt de trobada mensual entre aquests col·lectius que, ara per ara, queden allunyats del format actual del fòrum, destinat, sobretot, a grans empreses. La nova proposta la tiren endavant les associacions Sant Cugat Empresarial i Sant Cugat Comerç amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La iniciativa tracta de crear unes noves trobades relacionals i d'intercanvi d'experiències al voltant dels àmbits de l'empresa i del comerç. Aquestes trobades s'incorporen a la xarxa Santcugatribuna, que continuarà mantenint el format de fòrum empresarial amb la presència d'un ponent de prestigi.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha explicat que l'objectiu és aprofitar els punts forts que té Sant Cugat en matèria empresarial i comercial.

Frederic Boix

Aquest nou format vol aprofitar els punts forts que té Sant Cugat: la potència de la marca Santcugatribuna i la força de la xarxa de comerç i empresarial. Perquè funcioni tot això s'han de posar en contacte els punts que en formen part.


El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas ha destacat que Sant Cugat necessita millorar la connexió entre els petits empresaris i ha posat en valor aquests nous formats com la fórmula a seguir per fer-ho.

Carles Brugarolas

Hem de millorar l'atenció que fem a la petita economia. A la urbana i a la que tenim als centres de negoci, que és molt nombrosa i encara hi ha que no estan ben connectats.


Els dos nous formats s'han batejat com 'Diàlegs Santcugatribuna' i 'Santcugatribuna en petit'. El primer està pensat per fer-se per un grup d'entre 40 i 50 persones d'una hora de durada i al matí, i el segon es farà al migdia, amb dinar inclòs, i per un grup més reduït de màxim 25 persones.

Les trobades es faran els dimarts i una vegada al mes -la primera serà dimarts vinent- i s'escolliran diferents espais de la ciutat amb l'objectiu de donar a conèixer el municipi.

La temàtica de les trobades girarà al voltant de la salut a l'empresa, les bones pràctiques de les pimes, les relacions amb les noves tecnologies i la cooperació, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.