L'expresident del Consell Europeu, John Bruton, nou convidat de 'Santcugatribuna'


  • Comparteix:

John Bruton serà el tercer ponent de 'Santcugatribuna'.

John Bruton serà el tercer ponent de 'Santcugatribuna'.

L'expresident del Consell Europeu, John Bruton, serà el proper ponent del fòrum empresarial 'Santcugatribuna', que es farà aquest divendres a la masia de Can Rosàs de Valldoreix. La xerrada de Bruton, un autèntic expert del procés d'integració europea, comptarà amb la presència dels candidats a les eleccions europees del proper 13 de juny.

Coincidint amb l'adhesió de 10 nous països a la Unió Europea, el fòrum 'Santcugatribuna' dedica la seva tercera sessió a parlar d'aquest procés de l'ampliació de l'Europa dels 15.

En aquesta ocasió es compta amb un ponent de luxe. I és que John Bruton, considerat un expert en economia mundial, va ocupar el càrrec de primer ministre d'Irlanda entre els anys 1994 i 1997, i ha estat també president del Consell Europeu entre el juny i el desembre de 1996 així com un dels artífexs del procés de desenvolupament i implantació de l'euro.

L'alcalde ha destacat la importància de tenir un expert com Bruton per poder entendre el que significarà i comportarà l'ampliació.

Lluís Recoder

És un moment molt important per la UE i ens ha semblat un bon moment perquè vingui un expert a parlar-nos d'aquesta ampliació.


Lluís Recoder ha afegit també que, amb la conferència de John Bruton, es manté l'alt nivell dels convidats de 'Santcugatribuna', que recordem, fins ara ha portat a l'expresident català, Jordi Pujol, i l'exministre d'Afers Estrangers israelià, Slomo Ben Ami.

Lluís Recoder

Portar un exprimer ministre d'un país situa el nivell de convidats de 'Santcugatribuna' en un nivell molt alt, que esperem mantenir.


'Santcugatribuna' ha confirmat també que un futur convidat a aquest cicle serà l'expresident del govern central, el socialista Felipe González, tot i que encara no s'ha fet pública la data.

Recordem que el cicle 'Santcugatribuna' té l'objectiu d'oferir un espai de trobada i debat a les diferents empreses que hi ha a Sant Cugat, perquè puguin tractar temes econòmics però també polítics d'interés per les seves empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.