El Parc Natural de Collserola genera més de 230 llocs de treball


  • Comparteix:

La Serra de Collserola

La Serra de Collserola

El Parc Natural de la Serra de Collserola té un impacte en l'ocupació de 230 llocs de treball. En un estudi de l'Institut Cerdà s'extreu que els espais naturals protegits del país generen 5.100 llocs de treball.

L'estudi 'Impacte econòmic i social dels espais naturals protegits a Catalunya' també sosté que els 16 parcs analitzats generen 192 milions d'euros anualment en forma de valor afegit brut, associat a activitats del sector serveis, a la gestió dels propis espais i a activitats agrícoles.

Segons l'estudi, la gestió dels espais natural és un factor clau per mesurar els efectes socioeconòmics que produeix cadascun dels espais analitzats. El treball conclou que, per cada euro que s'inverteix en gestió, es generen gairebé nou en forma de valor afegit brut.

El parc natural que més llocs de treball ofereix és el del Cap de Creus, amb 663, seguit de la Zona Volcànica de la Garrotxa (592) i el Montseny (580).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.