Les botigues alerten de la manca d'existències d'aires condicionats a l'agost


  • Comparteix:

Els aires condicionats i ventiladors, vies d'escapament per la pujada de temperatures

Els aires condicionats i ventiladors, vies d'escapament per la pujada de temperatures

Els venedors d'aires condicionats i ventiladors consultats per Cugat.cat afronten amb preocupació la nova pujada de temperatures. L'onada de calor del juliol va esgotar pràcticament tot el gènere i les botigues no tenen prevista l'arribada de més aparells fins al 15 d'agost. Els comerciants atribueixen la manca d'estocs a la reduïda producció de les marques.

Segons l'encarregat de Milar Electrodomèstics, Antonio Cadena, el seu establiment no disposa de ventiladors ni aparells d'aire condicionat des de l'última setmana de juliol, mes en què va vendre entre uns 20 i 30 ventiladors al dia. A hores d'ara no té previst, igual que altres comerciants, que arribin més unitats ja que els fabricants treballen pensant en la temporada d'hivern.

A Vila Activa, el seu propietari, Xavier Sampons, també situa l'augment de vendes a mitjans de juliol amb un final de mes en què va exhaurir existències. Sampons, però, explica que a partir del 15 d'agost començaran 'a arribar amb comptagotes' més unitats d'aire condicionat.

Xavier Sampons

A finals de juliol es va acabar tot. Si n'haguéssim tingut més, en vendríem més.


Consells per combatre la calor
Evitar les activitats d'esforç a l'aire lliure durant les hores de més sol, hidratar-se correctament i tenir cura de nadons i la gent gran són alguns consells que recomana seguir Protecció Civil davant casos d'onada de calor o augment important de les temperatures. En cas de trobar una persona afectada per un cop de calor cal avisar urgentment els serveis mèdics o el 112, traslladar-la a un lloc fresc i donar-li aigua, així com mullar-la i ventar-la fins que arribin els professionals de la salut.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.