El Vallès Occidental es conjura per potenciar el turisme esportiu


  • Comparteix:

La trobada ha aplegat representants del sector turístic al Mercantic / Foto: Viu el Vallès

La trobada ha aplegat representants del sector turístic al Mercantic / Foto: Viu el Vallès

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental vol fer una aposta per posicionar la comarca com un referent en l'oferta esportiva. L'entitat ha celebrat aquest dimarts a la sala El Siglo Mercantic una trobada per explicar el pla d'acció en aquest sentit i per presentar el seu nou lloc web, que recull propostes culturals, gastronòmiques i naturals al Vallès Occidental, entre d'altres.

El president del consorci, Víctor Puig, ha subratllat la col·laboració público-privada que fa l'ens per promocionar el turisme comarcal. Com a punts forts del Vallès Occidental, Puig ha posat en valor la proximitat tant amb Barcelona com amb entorns naturals i l'oferta cultural i gastronòmica. Ara el consorci vol anar més enllà.

Víctor Puig

Hem consolidat l'ajuda que fem amb segells de qualitat en cultura i gastronomia. Ara apostem per l'esportiu i ens volem convertir en una referència.


Es tracta d'una aposta compartida per Sant Cugat, tal com ha explicat la tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

Volem estar alineats amb el turisme comarcal i visualitzar Sant Cugat. Hi ha d'haver una clara incidència en el turisme cultural i esportiu.


La trobada d'aquest dimarts ha aplegat una cinquantena de persones, en representació d'entitats tant públiques com privades, i que han recollit acreditacions de Punts d'Informació Turística i SICTED de qualitat turística.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.