Obre el restaurant A la fresca aquest dijous a la nit al passeig d'Olabarria


  • Comparteix:

El restaurant obre al passeig Olabarria

El restaurant obre al passeig Olabarria

El restaurant A la fresca es posa en marxa aquest dijous a la nit amb una proposta gastronòmica basada en la brasa i la cuina mediterrània. L'establiment l'obren els propietaris del Sugoi i els de La Barra, dos locals santcugatencs, i està situat al número 69 del passeig d'Olabarria.

Es tracta d'un local històric de Sant Cugat pel que fa a la hostaleria que havia acollit restaurants com el Panxa Contenta. Un dels propietaris del nou negoci, Enric Martín, explica que han aprofitat l'espai de terrassa després de fer una reforma integral. Pel que fa a la cuina, aposten per una proposta variada, amb especial protagonisme de la brasa.

Enric Martín

Hem fet una reforma molt bèstia donant-li un aire molt fresc i aprofitant l'espai de terrassa que té, que a Sant Cugat no n'hi ha molts. En l'oferta gastronòmica hi ha una part molt important de brasa i també entrants molt variats de tot tipus de menjar.


El restaurant es posa en funcionament aquest dijous a la nit i obrirà cada setmana de dijous a diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.