La fàbrica de Sharp a Sant Cugat duplicarà la seva producció respecte l'any passat


  • Comparteix:

La decisió elimina els dubtes sobre la viabilitat de la planta

La decisió elimina els dubtes sobre la viabilitat de la planta

La multinacional japonesa Sharp duplicarà la producció de la planta de Sant Cugat respecte l'any passat, i passarà a produir més de mig milió de pantalles LCD. Aquesta notícia, coneguda des de fa mesos pels treballadors, es veu amb satisfacció per la plantilla, ja que demostra la viabilitat de futur de la planta de Sharp a la nostra ciutat.

La multinacional electrònica Sharp està duplicant la producció de pantalles LCD d'enguany i està previst que se superi la fita de 500.000 pantalles. L'any passat se'n van produir 272.000 i aquest increment respon a una millora dels sistemes de producció i no pas a un increment de la plantilla o a una alça important de les inversions a la planta santcugatenca. Ho explica el president del comité d'empresa, Josep Milà.

Josep Milà

Des de 2004 hi ha hagut un increment progressiu de la producció, s'han millorat les línies de producció, el factor humà, la tecnificació, s'han fet cursos i això ha repercutit en la millora de la productivitat de l'empresa


Aquesta informació ha saltat a la llum per la presència a Barcelona del director general de negocis exteriors de la multinacional, Toshishige Hamano, que ha donat la notícia. Es tracta però d'un procès d'adaptació a les noves exigències que s'ha anat desenvolupant a la factoria de Sant Cugat des de fa mesos.

Pels treballadors de Sharp, aquesta informació no fa més que ressaltar la viabilitat de futur que de moment té la factoria santcugatenca. Això omple de satisfacció Josep Milà, i més veient casos com els de Samsung.

Josep Milà

Evidentment ens n'alegrem i més veient el que està passant en el món de l'electrònica de consum. Que l'empresa digui que aposta per la factoria ens dona confiança com a treballadors. No seria el mateix si ens passés com el cas de Samsung on van plegar veles d'un dia per l'altra


La casa matriu preveu un creixement anual de les vendes de pantalles LCD del voltant del 30%, malgrat la creixent competència dels productors coreans i taiwanesos, que han provocat una baixada dels preus del 20% aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.