L'activitat econòmica de la demarcació tanca el 2017 amb menys ritme de creixement


  • Comparteix:

L'informe correspon al darrer trimestre del 2017 / Foto: Web de l'Ajuntament

L'informe correspon al darrer trimestre del 2017 / Foto: Web de l'Ajuntament

L'activitat econòmica a la demarcació de Terrassa ha experimentat el darrer trimestre del 2017 una lleugera desacceleració en el creixement, tot i que manté la tendència positiva en l'indicador de la marxa de negocis. Així, per tercer any consecutiu és manté el creixement a la zona i s'espera que la tendència s'allargui durant el primer trimestre d'aquest any. Aquestes són les conclusions que es desprenen de l'informe sobre conjuntura econòmica que elabora la Cambra de Terrassa amb la col·laboració de l'Idescat.

Els resultats de la demarcació de Terrassa són molt similars als del conjunt de Catalunya, que també experimenta una lleugera desacceleració. Ho explica el responsable de l'àrea de Promoció Empresarial de la Cambra de Terrassa, Antoni Munuera.

Antoni Munuera

A àmbit de tot Catalunya hi ha hagut una petita desacceleració al ritme d'activitat des del tercer trimestre. A la demarcació és el mateix, ha baixat el ritme d'activitat durant el tercer i quart trimestre.


Munuera ha concretat, però, que les dades no fan preveure que sigui l'inici d'una nova davallada.

Antoni Munuera

Els últims sis mesos el ritme de creixement ha estat més baix, però no creiem que sigui una nova davallada i les expectatives de creixement per al primer trimestre es mantenen.


Segons l'informe, la construcció és el sector que més ha patit en els darrers anys i és el que trigarà més a recuperar els nivells d'abans de la crisi econòmica.

L'informe de la Cambra de Terrassa s'ha elaborat a través d'una enquesta telefònica realitzada durant el gener a empresaris de les 12 poblacions que formen la demarcació. La mostra comprèn 517 empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.