La 10a Jornada d'Emprenedoria tornarà a posar Sant Cugat com a referent dels emprenedors

La jornada se celebrarà el 29 de novembre


  • Comparteix:

La roda de premsa ha tingut lloc al Cafè-Auditori / Foto: Localpres

La roda de premsa ha tingut lloc al Cafè-Auditori / Foto: Localpres

L'evolució de la figura de l'emprenedor amb el pas del temps i l'anàlisi de factors que potencien l'activitat com les tecnologies de la informació i la comunicació seran el fil conductor de la 10a Jornada d'Emprenedoria que se celebrarà al Teatre-Auditori el 29 de novembre. Per a la jornada s'han organitzat diferents actes: una conferència per parlar sobre l'emprenedoria al món digital, un panell empresarial per afavorir la reflexió sobre les tendències del mercat i les TIC, i una taula rodona sobre l'intercanvi internacional i una activitat de 'networking'.

L'esdeveniment s'ha presentat aquest dimecres al Cafè-Auditori i ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Solanellas i el director gerent de la Cambra de Comerç i Indústria Terrassa, Josep Prats.

El representant de l'ens cameral ha explicat que amb aquesta jornada intentaran 'traslladar que qualsevol empresa s'ha de basar en el coneixement, en la innovació i en la internacionalització'. La titular de Promoció Econòmica del consistori ha afirmat que els emprenedors 'reconeixen el paper que té la ciutat per ataure nous projectes'.

Les inscripcions per a la 10a Jornada d'Emprenedoria ja estan obertes, i es poden fer a través del web.




Sílvia Solanellas

Els nostres emprenedors reconeixen el paper que té la ciutat per atraure aquest tipus de projectes. La jornada any rere any té molt èxit.

Josep Prats

Intentarem traslladar que qualsevol empresa avui en dia s'ha de basar en en el coneixement, la innovació i en la internacionalització. Aquests elements han d'estar sobre la base de la tecnologia de la informació i la comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.