Ja es poden sol·licitar els ajuts per a empreses i entitats que contractin persones a l'atur

Fins al 28 de febrer si són contractes de 2019 i fins al juny si són contractes d'aquest any es poden presentar sol·licituds


  • Comparteix:

L'Ajuntament i la Diputació subvencionen les empreses i entitats que contractin persones a l'atur / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament i la Diputació subvencionen les empreses i entitats que contractin persones a l'atur / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha obert una línia d'ajuts econòmics per a empreses i entitats del municipi que contractin persones en situació d'atur. El pressupost previst per a aquestes subvencions és de 164.026,37 euros i les sol·licituds es poden presentar fins al 28 de febrer per als contractes signats el 2019 i fins al 30 de juny per als d'aquest any.

L'objectiu és incentivar la contractació de persones desocupades i consolidar el teixit empresarial i comercial del municipi. Segons les bases, en poden ser beneficiàries les empreses o entitats del tercer sector amb una plantilla de fins a 250 treballadors que no hagin acomiadat improcedentment en els últims sis mesos, que no hagin estat beneficiàries d'aquesta subvenció en convocatòries anteriors pels mateixos llocs de treball, no ser administració, organisme ni societat mercantil pública i tenir l'activitat econòmica legalment autoritzada per l'Ajuntament de Sant Cugat.

A més, hauran de formalitzar els contractes laborals objecte d'aquesta subvenció en un termini mínim de sis mesos i no han d'haver gaudit de la quantia màxima subvencionable (40.000 euros) en l'anterior convocatòria d'aquests ajuts. La durada mínima del contracte ha de ser de sis mesos amb jornades no inferiors al 50% de les hores setmanals segons el conveni. Les empreses que compleixin els requisits rebran aportacions econòmiques directes d'entre 2.500 i 12.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.