Wise People insta les persones de més de 45 que busquen feina que no deixin de fer-ho malgrat la pandèmia

Fran Castanyer, de Wise People, ofereix al 'Sant Cugat a fons' consells laborals per a majors de 45 anys


  • Comparteix:

Tot i no estar-ho presencialment, els serveis d'ocupació segueixen actius / Foto: Departament d'Ocupació

Tot i no estar-ho presencialment, els serveis d'ocupació segueixen actius / Foto: Departament d'Ocupació

El confinament ha fet modificar els plans de molts col·lectius, entre ells el de les persones de més de 45 anys que busquen feina. Wise People els insta a no aturar-se i a mantenir-se actius i focalitzats per quan tot torni a la normalitat o, fins i tot, per trobar feina durant aquestes setmanes. Fran Castanyer ho ha explicat al programa 'Sant Cugat a fons', on ha assenyalat que el més important és seguir augmentant l'ocupabilitat durant aquests dies i no deixar de buscar, ja que 'encara hi ha algunes ofertes als portals online'.

Per això, l'entitat no s'atura i manté el contacte amb els associats enviant-los ofertes laborals, material per la millora de les competències disponible a la xarxa, informació sobre certificats de professionalitat, suport psicològic telefònic i un grup d'ajuda mútua. Són 'dies molt llargs', com explica Castanyer, on tothom es pregunta com l'afectarà aquest parèntesi sobtat i imprevisible, tot i que recomana intentar preocupar-se el menys possible per qüestions que 'no tenen resposta'. Però la incertesa no ha de ser un fre per la millora de les competències de cadascú i és important fer ús del gran nombre d'eines que es poden trobar a les xarxes i a treure l'ull de sobre de possibles oportunitats que puguin sorgir, tant durant el confinament com quan s'aixequin les restriccions.

Wise People Sant Cugat està obert també a preguntes de persones associades o que no en formin part a través del correu corporatiu, wp@wisepeoplesantcugat.cat.


Fran Castanyer

La sensació que tenim és que hi ha molta angoixa i incertesa. Són dies amb moltes hores i hi ha gent que està donant moltes voltes a coses que no té gaire sentit donar-ne perquè no tenen resposta. No sabem què passarà, però sí que sabem que ens hem de preparar per situacions molt dures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.