Reinventar-se per sobreviure: els responsables de la discoteca Moon obren el restaurant Seven

El nou espai es troba just al davant de la discoteca i ofereix una carta amb plats mediterranis i fusió i menú de migdia


  • Comparteix:

El restaurant Seven / Foto: Cedida

El restaurant Seven / Foto: Cedida

Les discoteques de Catalunya només van poder obrir 14 setmanes durant l'any passat. Davant d'aquesta situació, alguns empresaris del sector han optat per portar el negoci més enllà. És el cas de la discoteca Moon Sant Cugat, els responsables de la qual, juntament amb tres socis provinents del sector de l'oci nocturn, han obert el restaurant Seven. Aquest nou espai es troba al davant de la discoteca i ofereix una carta amb plats mediterranis i fusió i menú de migdia.

Interior del restaurant Seven / Foto: Cedida
Interior del restaurant Seven / Foto: Cedida

Tot plegat ha estat "tot un repte", explica a Cugat Mèdia la propietària del Moon, Laura Garcia, que afegeix que la idea va començar a prendre forma des del primer confinament, a la primavera. Admet que la situació econòmica derivada de la pandèmia ha posat el negoci de la discoteca en una situació complicada: "Hem perdut tots els recursos propis i ens hem endeutat". Malgrat tot, engeguen el projecte "amb moltes ganes i il·lusió" per fer sobreviure l'empresa.

Si bé és cert que l'oci nocturn és un dels sectors que més està patint la crisi de la Covid-19, també és el cas del de la restauració. De fet, els canvis en la normativa han dificultat als responsables del Seven tirar endavant el projecte. Així, ara l'espai només obre quatre hores al dia, que segons Garcia són insuficients per fer rendible el negoci, però que alhora són necessàries per "fer rodar el restaurant".

El local on s'ubica el Seven va ser vist com una oportunitat per a Garcia i els seus socis, ja que tenia llicència per acollir un restaurant i un bar de copes. A més, l'espai disposa d'una terrassa.

Un dels plats que es trobaran els comensals al restaurant Seven / Foto: Cedida
Un dels plats que es trobaran els comensals al restaurant Seven / Foto: Cedida



Laura Garcia

En el primer confinament vam pensar que seria bona idea ampliar, reestructurar-nos i intentar sobreviure fent un altre tipus de negoci. Durant 2020 les discoteques van obrir només 14 setmanes i queden molts mesos perquè puguin tornar a fer-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.