Manel Nadal diu que la línia de rodalies de Renfe Papiol-Mollet entrarà en servei per Setmana Santa


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, diu que Nadal s'ha compromès a lluitar per una estació vallesana del TGV

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, diu que Nadal s'ha compromès a lluitar per una estació vallesana del TGV

La línia de rodalies de Renfe entre Papiol i Mollet per a passatgers podria entrar en funcionament per Setmana Santa. Segons la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, així ho ha confirmat el secretari general de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, durant una jornada sobre mobilitat organitzada per l'AMTU. Paraira ha explicat també que Nadal s'ha compromès a lluitar per aconseguir una estació del TGV a la comarca.

Durant una jornada de reflexió sobre mobilitat organitzada per l'Associació de Municipis amb Transport Urbà, l'AMTU, el secretari general de Mobilitat del govern català, Manel Nadal, ha explicat que, si no sorgeixen problemes de darrera hora, la línia de rodalies de Renfe entre Papiol i Mollet per a passatgers entrarà en funcionament pels volts de Setmana Santa.

Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans de Sant Cugat, Cristina Paraira, que ha afegit que Nadal s'ha compromès també a lluitar des del govern català perquè hi hagi una estació vallesana del TGC.

Cristina Paraira

S'ha parlat del tema de la línia Papiol-Mollet i s'ha dit que si tot anava bé, per Setmana Santa entraria en funcionament, cosa que des de Sant Cugat s'espera molt.


D'aquesta manera, es complirien els terminis donats fa un parell de mesos per Renfe de tenir en funcionament la línia de Rodalies Papiol - Mollet durant el primer trimestre d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.