La fira Sant Cugat Actiu se celebrarà enguany els dies 29 i 30 d'abril i el primer de maig


  • Comparteix:

La mostra incoporarà bona part de comerços i empreses de nova creació, que ja han manifestat el seu interès per participar-hi

La mostra incoporarà bona part de comerços i empreses de nova creació, que ja han manifestat el seu interès per participar-hi

La mostra Sant Cugat Actiu se celebrarà enguany els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig, i comptarà, igual que en les anteriors edicions, amb una carpa de 100.000 metres quadrats amb cabuda per entre 180 o 200 estands. Així ho ha explicat el regidor de Comerç, Josep Romero, que ha afegit que probablement es podran veure bona part dels comerços i serveis de nova creació ja que tenen molt d'interès en participar en aquesta iniciativa.

La fira de Comerç, Indústria i Serveis de Sant Cugat, coneguda com Sant Cugat Actiu, obrirà les portes en aquest 2005 a finals del mes d'abril segons ha explicat el regidor de Comerç de Sant Cugat, Josep Romero, en declaracions al magazin 'Barra Lliure' d'aquesta emissora. Romero ha explicat que s'han triat aquestes dates per no coincidir amb la diada de Sant Jordi ni amb d'altres fires que es faran a Barcelona. Escoltem Josep Romero.

Josep Romero

Hem decidit que Sant Cugat Actiu se celebri els dies 29 i 30 d'abril, i 1 de maig


Romero ha afegit que s'utilitzarà la mateixa carpa dels darrers quatre anys, que ofereix una superfície de 100.000 metres quadrats i que pot donar cabuda a uns 180 o 200 estands. El regidor de Comerç, a més, considera que es podran veure molts estands de nous comerços i serveis establerts a Sant Cugat ja que molts d'ells ja li han comunicat el seu interès per participar en la mostra.

D'altra banda, i després de que 78.000 persones passessin per l'edició anterior per Sant Cugat Actiu, Romero no ha volgut apostar per un increment significatiu d'aquestes xifres. La intenció dels responsables de comerç del consistori no és un augment espectacular dels visitants, tot i la seva importància, sinó vetllar perquè els visitants i els paradistes gaudeixin d'unes condicions apropiades. Josep Romero.

Josep Romero

Interessa que hi vagi molta gent però també que la gent que hi vagi pugui estar-hi a gust. Combinar, en definitiva, el tema qualitatiu amb el quantitatiu


El regidor de Comerç ha anunciat també que les adjudicacions dels espais per a tots els comerciants que sol·licitin un espai a la fira es donarà a conèixer durant el mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.