L'empresa FS ha obtingut una pròrroga per continuar gestionant Impulsis fins a finals d'any


  • Comparteix:

L'empresa FS Sant Cugat, concessionària de la gestió tributària a la nostra ciutat, desmenteix les afirmacions fetes pel PSC assegurant que l'empresa havia reununciat a demanar una pròrroga de la gestió del servei. Des d'aquesta empresa, formada per Fomento de Construcciones y Contratas i Banc Sabadell, han confirmat que han sol·licitat una pròrroga per continuar gestionant Impulsis fins a finals d'any, i que aquesta ja ha estat aprovada, i han afegit que la seva intenció és tornar-se a presentar al concurs públic per renovar la concessió.

El responsable gerent de l'empresa FS Sant Cugat, Miguel de Lope, s'ha mostrat 'sorprès' per les afirmacions del PSC, que havia indicat que la concessionària de la gestió tributària al municipi havia renunciat a la pròrroga del seu contracte amb l'Organisme Autònom de Gestió Tributària Impulsis. De Lope ha desmentit rotundament aquesta informació i ha indicat, a més, que la intenció de l'empresa és presentar-se al concurs públic per renovar la concessió. L'escoltem.

Miguel de Lope

Ens va sorprendre la informació del PSC. Quines són les seves fonts? Nosaltres estem il·lusionats amb el projecte i hem sol·licitat una pròrroga per les vies oficials.


Les condicions recollides en el contracte de concessió del servei de gestió tributària a FS Sant Cugat fixen una durada de dos anys, amb la possibilitat de dues pròrrogues d'un any. De Lope ha explicat que la primera pròrroga ja es va materialitzar l'any passat, i que ara la Junta de Govern de l'OAGT ha aprovat la segona, que allarga la concessió fins el 31 de desembre d'aquest any. Més enllà d'aquest termini, la intenció d'FS Sant Cugat, formada per Fomento de Construcciones y Contratas i Banc Sabadell, és tornar-se a presentar al concurs públic per renovar la concessió.

El gerent de l'empresa, Miguel de Lope, considera a més que el PSC no ha interpretat de forma correcta les dades sobre el nivell de cobrament dels tributs al municipi. De Lope assegura que la ràtio de cobrament a Sant Cugat és superior a la mitjana dels ens locals, especialment tenint en compte la complexitat que introdueix el fet que Sant Cugat sigui una ciutat en constant creixement.

Miguel de Lope

Les ràtios de cobrament estan per sobre de la mitjana als municipis. S'ha de tenir en compte que és més fàcil tenir una ràtio elevada en municipis amb menys creixement que Sant Cugat.


De Lope ha afegit que en el període 1994-1998, la informació externa que arribava a l'Ajuntament per fer efectiu el cobrament d'impostos era deficient i contenia nombrosos errors, però ha assegurat que actualment les dades es 'netegen' de forma rigorosa i això fa que el nivell de cobrament s'acosti cada cop més al 100%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.