35 empreses han signat ja els estatuts de la nova Associació d'Empresaris de Sant Cugat


  • Comparteix:

Durant els propers dies, s'hauran d'escollir el president i la resta de càrrecs de la junta directiva

Durant els propers dies, s'hauran d'escollir el president i la resta de càrrecs de la junta directiva

L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat ja és una realitat. Aquest dimarts, un total de 35 empreses han aprovat els estatuts i en els propers dies s'hauran d'escollir el president i la resta de càrrecs directius d''una junta constituida per 16 empreses. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, ha valorat molt positivament la constitució d'aquesta associació, que considera com un pas més per reforçar el teixit econòmic de la ciutat.

Representants de 35 empreses del municipi han signat aquest dimarts els estatuts de la nova Associació d'Empresaris de Sant Cugat, tot i que ja hi ha d'altres empreses interessades en integrar-s'hi. D'aquesta manera, els empresaris santcugatencs treballaran, a partir d'ara, per reforçar el teixit empresarial del municipi.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, que ha presidit la reunió constitutiva, ha valorat molt positivament la constitució de l'Associació, perquè la considera com un pas més per millorar el teixit econòmic de Sant Cugat. En aquest sentit, Joly ha volgut remarcar que aquesta associació serveix per unir forces tant entre les grans empreses, com entre les mitjanes i les petites.

Joly ha afegit que les empreses que conformen aquesta Associació, entre les que es troben Catalana Occident, Winterthur, Boerhinger Ingelheim, Trade Center, i la Federació de comerciants de Sant Cugat, entre d'altres, tenen una gran responsabilitat social i han de viure de cara a la ciutat.

Jordi Joly

A totes les empreses que formen part d'aquesta associació, ens omple d'orgull comprovar que tenim una ciutat amb un teixit empresarial que està compromés amb la societat i l'economia. Ara tenen una gran responsabilitat social i és per això que han de viure de cara a la ciutat.


En el mateix sentit s'ha expressat David del Moral, representant de l'empresa Catalana Occident, que veu aquesta associació com una manera de potenciar el progrés tant social com econòmic de Sant Cugat.

David del Moral

Aquesta associació ha de servir per potenciar la part social. Per això ens veiem amb l'obligació de partcipar, perquè d'aquesta manera podem potenciar el progrés social i econòmic de Sant Cugat.


Ara que l'Associació ja és una realitat, les empreses que formen la junta directiva -un total de 16- han d'escollir el que serà, a partir d'ara, el president , el sotspresident, així com el tresorer i el secretari. Amb aquest objectiu, s'ha previst realitzar una reunió el proper dimarts dia 19, i el nomenament oficial es faria durant la propera edició del fòrum SantCugatribuna, prevista per el dia 29 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.